خواب پریشی یا پاراسومنیا(پارت سوم)

هوپنوس > مقالات هوپنوس > خواب پریشی یا پاراسومنیا(پارت سوم)

پاراسومنیارفتارهای خواب پریشی در حالت خواب سبک، در حالت خواب سنگین:

در پست قبلی از رفتار های خواب پریشی کم خطر‌تر و عمدتا در حالت خواب سبک گفتیم، در ادامه به رفتار های ناشی از این اختلال در حالت خواب سنگین می پردازیم.

 

 

 

 

 

 

  •  اختلال رفتار REM خواب:

این اختلال – به طور خلاصه به آن RSBD  همراه با صدا یا حرکات غیر معمول در طول خواب است که اغلب اطرافیان فکر می کنند فرد در حال رویا دیدن است. این نوع اختلال معمولا در افراد بالاتر از 50 سال و یا کسانی که از داروهای ضد افسردگی استفاده می کنند بیشتر دیده می شود.

فلج خواب

  • فلج خواب:

افراد مبتلا به این بیماری در هنگام شروع خواب – دوره قبل از به خواب رفتن – یا پس از بیدار شدن، فلج کامل در بدن خود احساس می کنند. آنها نمی توانند هیچ بخشی از بدن را حرکت دهند، که معمولاً بیش از چند دقیقه طول نمی کشد.  فلج خواب می تواند منجر به اضطراب برای به خواب رفتن شود.

 

 

کابوس

  • اختلال کابوس:

هر انسانی هر از چند گاهی رویاهای ناخوشایندی می بیند.اختلال کابوس محدود به کسانی است که رویاهای واضح و مکرر را تجربه می کنند که با تهدیدهایی برای بقا یا امنیت تعریف می شود که منجر به خستگی، پریشانی، کاهش شناخت و سایر اختلالات در طول روز می شود. اختلال کابوس یک اختلال شایع به دلیل استرس پس از سانحه (PTSD) است. معمولا موقع کابوس دیدن فرد کمتر حرکت می کند. برای کودکان مبتلا به اختلال کابوس، استرس های روانی اجتماعی شدید اغلب دلیل اصلی است.

 

انفجار سر

  • سندروم انفجار سر:

افراد مبتلا به این بیماری ،صدای بلندی را می شنوند یا احساس انفجار در سر خود می کنند و از خواب می پرند. آنها همچنین ممکن است هنگام بیدار شدن از خواب، یک پرتو نورانی را ببینند که این احساس می‌تواند باعث ایجاد تپش قلب، ترس و اضطراب در فرد شود. برخی از افراد ممکن است چندین بار این حالت را در شب را تجربه کنند.

  • توهم در خواب:

افراد مبتلا به این حالت یا در هنگام شروع خواب یا هنگام بیدار شدن دچار توهم می شوند. این توهمات ممکن است ماهیت دیداری، شنوایی، لمسی یا جنبشی داشته باشند. در موارد شدید، فرد ممکن است برای فرار از توهم تخت خود را با سرعت ترک کند. این توهمات ممکن است تا چند دقیقه پس از بیدار شدن خواب ادامه داشته باشد.

شب ادراری

  • شب ادراری:

شب ادراری به ادرار غیر ارادی در هنگام خواب گفته می شود. این مشکل در کودکان خردسال بسیار رایج است.  اگر شب ادراری در کودکان  پنج ساله و بالاتر رخ دهد و حداقل دو بار در هفته به مدت حداقل سه ماه رخ دهد می تواند نشانه خواب پریشی باشد.

 

 

خروپف ، علت خروپف ، درمان خروپف و راه های درمان خروپف را می‌توانید در این صفحه ببینید.

برای دسترسی به مطالب انواع مشکلات خواب، اینجا کلیک کنید.

Rate this post

مطالب پیشنهادی هوپنوس

دستگاه های ضد خروپف

علت خروپف در خواب چیست؟

علت باز ماندن دهان در خواب

رفلاکس معده و تنگی نفس در خواب

درمان خروپف

دلایل خروپف در زنان

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *