خواب و دردهای مزمن

هوپنوس > مقالات هوپنوس > خواب و دردهای مزمن

خواب و درد مزمن

در تحقیقی در امریکا، به ارتباط بین دردهای مزمن و خواب پرداخته شده است. در این تحقیق به بررسی مصرف بیش از حد مسکن ها که همگی شامل مقادیر کمی مخدر هستند پرداخته شده است. میزان مصرف انواع مسکن و همچنین تداخل دارویی آن از جمله موارد مهمی هست که می بایست در مورد آن تحقیق شود.

بیشتر بخوانید: درمان خروپف

اثر مسکن ها

مصرف مسکن ها به خصوص مسکن هایی که دارای مقادیر کمی از انواع مخدر هستند در سالهای اخیر بسیار محدود شده است. این مورد به خصوص برای بیمارانی که به دردهای مزمن مبتلا هستند می بایست بسیار کمتر از سایرین باشد. دلیل این امر احتمال وابستگی و اعتیاد آن ها به مسکن است.

البته قطعا کسانی که به صورت مزمن دچار درد هستند به مسکن های قوی ای نیاز دارند و نمی توان بدون جایگزین مناسب مصرف این مسکن ها را قطع کرد. مبحث دیگری که محققان در مورد آن دچار تردید هستند این است که آیا خواب نامناسب باعث افزایش درد مزمن می شود و یا اینکه درد مزمن کیفیت خواب بیمار را پایین می آورد!

تحقیقات انجام شده

این تحقیق بر روی 240سربازی که در جنگ دچار آسیب شده اند و به دردهای مزمن دچار هستند انجام شد. در این پژوهش تاثیرات هیپنوتیزم و مدیتیشن بر روی کاهش دردهای مزمن آنها بررسی شد.

از بین این سربازان، رابطه درد و خواب در 135 نفر از آنها مطالعه شد. به این صورت که به مدت یک هفته قبل از شروع درمان، یک هفته در طول درمان و یک هفته سه ماه بعد از درمان کیفیت خواب آنها بررسی شد. در هر بار بررسی سه مرتبه در هفته با استفاده از دستگاه، کیفیت خواب این سربازان سنجیده شد.

نتیجه تحقیق بر روی اثر خواب بر دردهای مزمن چه بود؟

نتایج این پژوهش به پزشکان کمک می کند که رابطه بین تسکین درد مزمن و کیفیت خواب را بررسی کنند. در نتیجه می توان روش های نوینی را کشف کرد که با بهبود کیفیت خواب بیماران به کاهش درد در آنها کمک کند. به این ترتیب می توان مصرف مسکن ها به خصوص مسکن هایی که دارای مخدر هستند در بیماران را کنترل کرد. حتی در بسیاری موارد می توان مصرف این نوع مسکن ها را به طور چشمگیری در بیماران مبتلا به دردهای مزمن کاهش داد.

سو مصرف دارو ها و خواب ناکافی

در پژوهشی جدید به صورت آنلاین بیمارانی که به دلیل دردهای مزمن مجبور به مصرف متادون هستند مورد بررسی قرار گرفتند. در این تحقیق تاثیر میزان مصرف این مسکن ها و وابستگی سو ناشی از آنها مورد پژوهش قرار گرفت.

نکته جالب این تحقیق ارتباط دو طرفه بین مصرف این مسکن ها و کاهش کیفیت خواب و درنتیجه کاهش تحمل درد وجود داشت. در نتیجه این پژوهشگران پیشنهاد دارند که جایگزینی مناسب برای مسکن ها به خصوص متادون ها با داروهای دیگر صورت گیرد. از سوی دیگر این مسکن ها به علت داشتن مقادیر اندکی از مخدرها موجب وابستگی و درنتیجه نوعی اعتیاد در بیماران میگردند.

وابستگی های دارویی

نکته جالب این است که اگر برای کشیدن دندان به دندانپزشکی بروید، نسخه ای که پزشک برای شما تجویز می کند به اندازه مصرف یک ماه مسکن هست. تنها دو هفته مصرف مسکن کافیست تا فرد به آن اعتیاد پیدا کند.

البته ذکر این نکته لازم است که مسکن ها ذاتاً مضر نیستند، زیرا که در صورتی که شما دائم دردی را تحمل کنید به تدریج تحمل بدنتان نسبت به درد کاهش خواهد یافت و از سوی دیگر سیستم ایمنی بدن نیز تحلیل می رود. در نتیجه تنها استفاده بی مورد و بدون تجویز پزشک است که می تواند اثرات سوئی بر بدنتان بگذارد.

Rate this post

مطالب پیشنهادی هوپنوس

دستگاه های ضد خروپف

علت خروپف در خواب چیست؟

علت باز ماندن دهان در خواب

رفلاکس معده و تنگی نفس در خواب

درمان خروپف

دلایل خروپف در زنان

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *